Βρες εύκολα το νέο σου σπίτι χωρίς μεσιτικές αμοιβές!

Αγγελίες μόνο από ιδιοκτήτες ακινήτων από όλη την Ελλάδα. Εδώ η αγγελία σου μετράει χωρίς να κρύβεται!

  • Ενοικίαση
  • Αγορά
  • Κατοικία
  • Επαγγ. Χώρος
  • Γη
  • Λοιπά Ακίνητα
τ.μ.
τ.μ.

Υπηρεσίες για τους απλούς χρήστες

mySpiti

Κάνε εγγραφή στο SPITIXORISMESITI.GR ώστε να μπορείς να αποθηκεύεις τις αναζητήσεις σου, να αποθηκεύεις αγγελίες ως αγαπημένες και να ειδοποιείσαι με email όταν αυξομειώνεται η τιμή αυτών, να κρατάς σημειώσεις για αγγελίες, να τις μοιράζεσαι με τους φίλους σου αλλά και να αποκρύπτεις αγγελίες όταν δεν σε ενδιαφέρουν.

E-mail Alerts

Με την υπηρεσία αυτή λαμβάνεις ενημερωτικά emails από το SPITIXORISMESITI.GR και όχι από κάποιον μεσίτη, με όλα τα καινούρια ακίνητα που καταχωρούνται καθημερινά στο σάιτ μας και τα οποία πληρούν τα κριτήρια της αναζήτησής σου.

Χρήσιμα Έγγραφα

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να ενημερωθείς για όλες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται ώστε να αγοράσεις ή να ενοικιάσεις κάποιο ακίνητο. Βρες και κατέβασε τα απαραίτητα έγγραφα μόνο στο SPITIXORISMESITI.GR

Blog

Στο blog μας θα βρεις ενδιαφέροντα καθημερινά θέματα γύρω από την αγορά ή την ενοικίαση ακινήτων.

Υπηρεσίες για τους ιδιοκτήτες

Καταχώρηση ακινήτου

Ανέβασε όλες σου τις αγγελίες στο SPITIXORISMESITI.GR εντελώς Δωρεάν και για 6 ολόκληρους μήνες και βρες αγοραστή/ενοικιαστή για το ακίνητο σου. Και μην ξεχνάς: εδώ η αγγελία σου φαίνεται, δεν μετατοπίζεται από «επαγγελματικές» προς το τέλος…

mySpiti

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς ανά πάσα στιγμή να επεξεργαστείς τις αγγελίες σου και να τις διαμορφώσεις εκ νέου από την αρχή. Μπορείς επίσης να δεις πόσες φορές προβλήθηκε μία αγγελία σου αλλά και πόσες φορές έγινε η αγαπημένη για κάποιον χρήστη. Τέλος, μπορείς πολύ εύκολα να διαγράψεις οριστικά τις αγγελίες σου.